Graafinen suunnittelu Helsingissä

Tyylikäs ulkoasu tuotteellesi

Tekstipiste Oy on täyden palvelun painotalo, jossa graafinen suunnittelu on osa palvelua. Tarjoamme toimivia, tyylikkäitä ja yksilöllisiä visuaalisen suunnittelun ratkaisuja. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa hyvien yhteyksien varrella.

Meiltä saat kaiken, mitä yrityksesi tai tapahtumasi markkinointiin tarvitset. Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi logot, esitteet, lehti-ilmoitukset ja mainosten ulkoasut yhdessä asiakkaan kanssa. Autamme luomaan viestistäsi mieleenpainuvan ja yhdenmukaisen. Tarjoamamme graafinen suunnittelu on siis hyvin kattava.

Taittopalvelut

Graafisen suunnittelun lisäksi me taitamme ja tarvittaessa ladommekin kaikenlaiset graafiset tuotteet. Sommittelemme tekstit ja kuvat visuaalisesti mielenkiintoiseen ja luettavaan muotoon. Taittotyössä huomioimme julkaisun kohderyhmän sekä asiakkaan toiveet ja lähtökohdat.

Toteutamme esimerkiksi mainokset, esitteet, hääkutsut, hautajaisohjelmat, käsiohjelmat, lehdet, luettelot, lomakkeet sekä kirjat. Meiltä saat siis lähes mitä vain käyntikorteista julisteisiin.

Painofilmien tulostus

Painofilmien tulostus on erikoisosaamistamme. Tulostamme sekä offset-, tampo- että silkkipainofilmejä. Repromme palvelee visuaalisessa suunnittelussa ja monenlaisissa graafisissa tuotteissa, kuten tuotemerkeissä, logoissa, kuvien käsittelyissä, ilmoituksissa, lomakkeissa, esitteissä sekä lehtien ja kirjojen taitoissa.

Soita tai tule käymään!

Graafinen suunnittelu